1+1 = [(27/3)/3]-1 | Tungelunden: 1+1 = [(27/3)/3]-1

tirsdag den 1. januar 2013

1+1 = [(27/3)/3]-1

Jeg gør ikke meget i nytårsfortsætter, så napper mig et 2013 "mantra" i stedet: 

KEEP IT SIMPLE..!

Jeg ser tilbage på mit 2012 og tænker wauw! så mange udfordringer. Et år jeg sent glemmer.. som har givet stof til eftertanke, et par skrammer (som jeg selv har stået for, at pille lidt i fra tid til anden), lidt flere spørgsmål end svar.. og en hel masse opdagelser og uundværlig viden som vel rigeligt opvejer alt det kedelige. En masse mennesker som har været fantastiske gennem det hele. Jeg gik forventningsfuld ind i det år. Ønskede mig overskud og evne til, at være lidt på forkant - være god ved mig selv, prioritere de vigtige ting i livet. Man skal passe på med, hvad man ønsker sig. Jeg fik faktisk lidt af det hele, men det er ikke kommet let. Først må man så 'grueligt meget igennem'.. ligesom i eventyrene :) Farvel til 2012 og tak for erfaringerne!

Jeg har lært af ihvertfald de sidste par år, at hvert år er en god blanding af (undskyld mig, men..) lort og lagkage. Jeg tør ikke ønske mig en hel masse i år, der er stadig udfordringer nok, at tage fat på. I 2013 ønsker jeg mig kun - i al beskedenhed - lidt mere lagkage.

:-)

Og til alle jer der har været her, læst her og skrevet her - på Tungelunden - Tusinde mange tak! I gør det hele lidt sjovere, inspirerende og rigtig hyggeligt. Der er i årets løb kommet en del læsere til og jeg er evigt på halen over, hvor mange der har lyst til, at være her. Ønsker jer alle et dejligt 2013! 

10 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig.Kh Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig og så håber jeg at du får en masse lagkage i det nye år :-) Kh Sanne

  SvarSlet
 3. Kære karina.
  Rigtig godt nytår!
  Jeg ønsker dig en masse af alt det gode i det nye år.
  Hvis ikke lagkagen kommer af sig selv er du velkommen her i hinnerup. Så bagger jeg gerne en og deler den med dig ;-) !
  Kh Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være jeg holder dig op på deling af kage Maj - håber du finder drømmejobbet i 2013 :)

   Slet
 4. Også godt nytår til dig. Trods alt lorten lyder det alligevel som om du også kan få lidt lagkage ud af det. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Ser ihvertfald frem til også at følge dig i 2013

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja heldigvis har det jo også været et godt år på mange måder :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...