juli 2012Tungelunden: juli 2012

mandag den 30. juli 2012

Nu..

.. er sommerferien er slut. Vi har været på farten det meste af tiden, næsten kun været hjemme for, at lade lidt op, vaske og pakke til næste tur, men det har været helt perfekt - præcist hvad jeg trængte til.

Vi har været sammen med en masse skøn-tastiske mennesker, slikket sol, kørt i bjerge, fanget krabber og nydt, at være sammen med vores guldklump!

Oliver er i dagpleje, Anders på arbejde - og mig, jeg skal skrive en masse ansøgninger og klare en del praktiske ting. Den sidste løn er tikket ind på kontoen og det er fint, den var god at have, men jeg trænger til, at starte på et nyt kapitel! Jeg har lært meget det sidste halve år - om mig selv og om andre - der har været udfordringer, men hvis der er noget jeg har lært, så er det, at med positiv indstilling overkommer man selv de ledeste af slagsen (og skide være med, at man så ind i mellem tager en enkelt dag i dyb selvmedlidenhed). Der er oplevelser.. ja faktisk også personer, jeg skal lægge bag mig. Med rygsækken fuld af erfaringer ser jeg fremad og det ER spot-on når de siger, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget :)


* life is a journey - not a destination *

tirsdag den 24. juli 2012

Hvad har hækling med golf at gøre..?

INTET !

"..ka' du hækle et par covers til mine golfkøller?" hva? et spørgsmål jeg ikke regner med, at få..af nogen faktisk. Så tænker jeg, ej.. jeg er i feriemode, jeg får ikke meget kreativt fra hånden og magter ikke, at udtænke golfkølle-varmeren i dag (for det skulle det jo være, altså i dag). Mens han så kører ud og køber de nye køller han har fundet, googler jeg alligevel lidt fordi.. der er garanteret andre mænd der mere eller mindre frivilligt har hæklede covers på deres golfkøller..
oh boy..oh yes, they do! Der er ting jeg ikke vil byde min kæreste.. hæklede golf club covers er en af dem. For jeg ser forskellige scenarier udspille sig på golfbanen..

- Hey mester.. øhm hva' er det da for nogle smarte covers du har der?
"tja dem har min kæreste lavet... ja hun ville så gerne så... ja.."
(altså -  you know how it is dude!)

Eller bare

- HAHAHAHAHAHA-HAAAA! (og han vil for evigt være kendt som ham med den kiksede kølle)

Nogle ting går bare dårligt i spænd - synes jeg - som golf og hækling. Måske også golf og sjov? og langt hen af vejen, måske også mænd og hækling? måske ved jeg bare ikke ret meget om golf, men har en forestilling om, at der er visse dyder.. etikette. Og selvom det er nok så fristende, nu da han selv bad om det, så tror jeg bare vi suser ud og investerer i nogle af de rigtige af slagsen.

Det var et billedeløst indlæg.. skulle jeg nogensinde hækle et cover så får i det selvfølgelig at se :)

torsdag den 19. juli 2012

Home Sweet Home

Hjemme igen efter en dejlig ferie i Schweiz. Vi nåede, at få lidt af det gode vejr og nu håber vi det finder vej til Danmark. Anders tog billedet her på turen, himmel og hav.. synes det er fantastisk flot


Jeg har lidt krea-kløe og jeg tror, at så snart mindstemanden sover sin middagslur, så skal jeg have hænderne i lidt garn. Der var dog også et par kreative indslag på turen, denne yarn bomb i Brunnen's gader og nogle små mænd på en mur udenfor en butik i Winterthur. Hyggeligt :)fredag den 13. juli 2012

Vi er i Schweiz

Olivers første flyvetur gik rigtig godt... AFFYYYYR!! råbte han under takeoff. Drengen som ellers helst ser store og larmende maskiner fra god afstand, synes åbenbart, at en lille flyrejse er no biggie. Sejle i nærheden af et larmende vandfald - also no biggie. Han er da faktisk ret god til, at være på ferie.. vi kan næsten ikke tillade os, at håbe, at han også ville sove længe vel?

Tungelunden er nu med på instagram moden - det måtte jo komme
Go' Sommer :)

lørdag den 7. juli 2012

Håndpluk
med nogen du holder af
Bryg og nyd den
iskold.. den bedste opskrift på hyldeblomstsaft

Plukket med Søs, Oliver og mutti i nærheden af pandekagehuset - tak for flaskerne søs, det smager fantastisk :)

tirsdag den 3. juli 2012

Jeg har været rigtig heldig, at vinde Julie's give away - en quiltet pung fyldt med lækre ting og sager! Tusinde tak Julie :)


 Og så er der gang i 'taskefabrikken' - de første to jeg satte til salg på trendsales blev revet væk og snart er det halve af min familien også udstyret med lidt farverigt unika.

Jeg kan med god samvittighed konstatere, at mængden af plastposer er blevet mindre herhjemme! Jeg har læst mig til, at man ved, at bruge indkøbsnet 4 gange om ugen i 1 år, skåner miljøet for 16 kg CO2 (i forbindelse med fremstilling og bortskaffelse af poserne) og samtidig har man altså sparet 400 kr - ej glemme, at nettet er syet af genbrugsstof.. altså en ren win win!! 

Lidt bonus info: Hver europæer bruger i snit 500 plastposer om året – eller i alt 3,4 mio. tons. 


søndag den 1. juli 2012

Ideer?


Se hvad jeg fandt på loftet - den endte deroppe da vi flyttede hertil for ca. 5 år siden, den originale skærm var helt færdig. Jeg spår den ikke store chancer hernede i stuen, den passer ikke rigtig ind og falder heller ikke lige i kærestens smag.. jeg havde bare lige lyst til, at kigge på den og har overvejet om jeg kunne gøre et eller andet ved den manglede skærmbeklædning - men ideerne vælter bare ikke ind. Lidt ærgerligt den bare skal puttes væk.. men fin ikke? 

Jeg så i øvrigt også, at lyset på loftet blandt andet kommer fra en gulvlampe med to gule skærme - ala de gamle luxo arbejdslamper, bare i gulvlampe-udgaven. Den var vidst ret rusten.. men det kan godt være jeg skal se lidt nærmere på den en dag :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...