marts 2012Tungelunden: marts 2012

lørdag den 31. marts 2012

Hvalen Vera

Hils på Vera :) 

Fredags-hygge-projekt som jeg tror der skal laves nogle flere af - måske i forskellige størrelser..


fredag den 30. marts 2012

På stoffer.. mere byttestof

1 juniorbetræk med lyserøde, lilla og gule bamser og små lilla prikker 
 2 hele betræk i brun/hvide blomster

Og så er der en SKØN giveaway på vej til jer - stay tuned :-)

Læderarmbånd

Fik en sms fra vores dagplejemor om jeg ville lave et læderarmbånd til hendes datter - og selvfølgelig ville jeg det!

God weekend :)


torsdag den 29. marts 2012

Jeg har vundet..

.. en HEL masse flotte giveaways!!

Desværre har jeg problemer med, at få billeder på bloggen i dag, men jeg linker og opfordrer jer til, at slå et smut forbi de kreative kvinder - ALLE et besøg værd :)

Gavekort til elle-belle fra bare Wunderbar


Superflot strikke/hækle etui fra Gævsesigne


Fineste fingerring fra Kreafreak

og komplet sæt fra Toddler fra 2.th 

Så tror jeg snart der må gives noget videre! Der kommer en giveaway inden så længe.. skal lige tænke over, hvad det skal være :)

onsdag den 28. marts 2012

Loppekræs!

.. jeg ku' ikke gå forbi:

En blomstret dug i glade farver Hvis jeg havde et bord den passede til, fik den nok lov, at leve påsken over, men det har jeg desværre ikke (og det er der nok en anden i husstanden der er taknemmelig for)

Skindrester - man ikke kan få for mange vel 

Södahl quiltet tehætte - jeg tror faktisk vores termokande virker efter hensigten, så måske endnu en clutch?

Elvine sommerjakke - En jakke der fra ny vel koster omkring en tusse og den her ser faktisk sprit-ny ud. Str. small og alligevel lige lidt til den stramme side siger mit spejlbillede.. så jeg spår den en kedelig og støvet skæbne på knagen ved siden af en flot stribet sommerjakke fra Danefæ. Trendsales har faktisk givet mig 14 dages VIP i anledningen af min fødselsdag, måske skulle jeg benytte mig af det og sige farvel til nogle af de sager jeg går og gemmer/glemmer og klunser.

Go' glædelig onsdag :)

mandag den 26. marts 2012

What up homie..

Oliver er hjemme i dag (ja.. igen) han har hostet og leget propel hele natten... meeen det er vidst ikke så alvorligt, så han må finde sig i at stå model for sin mors påfund. Jeg har syet en hængehue i stretchy stof, men syet sammen med alm. sytråd.. så særlig stretchy blev den jo ikke. Men den passer lige akkurat. Applikationen var meget tilfældig.. måske har jeg mere held med, at brodere noget næste gang ;)


Jeg har også lavet et fint læderarmbånd efter denne diy Det er jeg allerede rigtig glad for, så det skal nok blive brugt.
søndag den 25. marts 2012

Retro stof bytte?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at udvide min (meget beskedne) retrostofsamling - det er mest mindre stykker jeg er interesseret i til mine små sy-projekter. Hvis du skulle have lyst til, at lave en byttehandel med nogle af nedenstående stoffer, så skriv til mig (har forsøgt, at ramme farverne så godt som muligt på billederne) send evt. et link/billede af det du vil bytte med på: schormand@gmail.com

Det gule har jeg to hele betræk af og det grønne ét helt betræk.

Follow my blog with Bloglovin

fredag den 23. marts 2012

Hip Hurra

Det har været en skøn dag og jeg er blevet forkælet med gaver og fødselsdagssang af mine søde drenge :)

Dagen har også budt på formiddags shopping med min gode veninde Joan, som var meget begejstret over de gode priser i byens genbrugsbutikker (i København kan man vidst gange med 2). Jeg fik shoppet bløde mørkeblå skindrester og 9 nøgler garn i forskellig ren uld.. til 1 (!) krone stykket. Joan betalte gildet, så faktisk brugte jeg ikke en krone - hun var også i forældrenes gemmer efter et retro senge-sæt som jeg forelskede jeg mig i, da vi var i sommerhus i januar. Det er så fint, TAK Joan :) Frokosten blev indtaget på en solskinsplet ved Pøt Mølle lige ned til søen og med udsigt til en gamle bygning og forårskåde ænder. 
Skønt med skønt på! 

I morgen og lørdag får jeg fødselsdagsgæster og så håber jeg ellers bare på, at vejret bliver lige så lækkert som i dag så vi kan være lidt i haven :)


onsdag den 21. marts 2012

Dejlig dag

BOM jeg er helt færdig, der bliver ingen fjernsynskiggeri i aften.. det kan jeg vidst ikke holde øjnene åbne til. Men det har været en dejlig dag - for det første har vejret jo været næsten perfekt! Oliver og jeg har besøgt bedstemor, vi har brugt det meste af eftermiddagen i haven, leget i legehuset, cyklet og kørt brænde ind - min søster, bror og hans kone var forbi og vi har spist brændende kærlighed ♥

Det er sikkert ikke en dårlig ide, at gå tidligt i seng for i morgen venter en lige så dejlig (fødsels-)dag, med skovtur og frokost i det fri (det gode vejr er bestilt!) - glæder mig til, at se min gode veninde :)

Tænk ingen billeder af sådan en skøn dag.. har bare haft for travlt med, at nyde den :)

I stedet får i et billede af et par brune drengesko i skind, der søger ny ejer.. str. 22 og ubrugte. Desværre blevet for små inden vi har nået, at tage dem i brug. Send mig en mail hvis du er interesseret schormand@gmail.com


Stofbetrukne knapper

..og endnu en hæklet pung, som ikke blev helt som håbet - men mon ikke den kan bruges alligevel.

I stof og stil fik jeg endelig fat i et redskab til, at betrække knapper. Wauw det er altså smart! og sjovt og hurtigt.. prisen på knapperne er jeg dog knap så vild med, så vil undersøge om ikke det kan gøres billigere uden for Danmark.

Det er planen, at jeg skal lave øreringe, men hvad søren gør jeg med den 'dut' bag på knappen.. det er plastknapperne jeg har købt. Har set, at man også kan få metalknapper og måske er det dem jeg skal bruge i stedet, hvis 'dutten' der kan klippes af.


 

søndag den 18. marts 2012

Stribet søndagsprojekt

Hvad sker der nu for vejrguderne.. slud?? Nå, vejrudsigten siger sol i næste uge og især torsdag er jeg sikker på vejret viser sig fra sin gode side, jeg har nemlig fødselsdag ;)

I dag har jeg hæklet en lille clutch.. eller pung er det vel nærmest i den størrelse. De tre garnnøgler lå tilfældigt side om side i kurven og jeg syntes de var et fint match. Den ser næsten sort ud her på billederne, men den er nu mørkeblå, sammen med en råhvid og en rosa/lakse-farvet som jeg synes er SÅ fin. Jeg kan ikke helt bestemme mig med pynten, så sløjfen er ikke monteret.


Jeg har været ret god til, at give mig selv blomster på det sidste. De er dejlige, at se på og jeg har jo god tid til det nu, hvor jeg er fritstillet :-) Snart skal der også blomster i krukkerne ude.. skønt skønt - jeg var et smut i skoven med Oliver lørdag og det var lidt overskyet og gråt, men hold nu op hvor jeg glæder mig til alle de grønne farver!


søndag den 11. marts 2012

Hæklerier til børneværelset

 Multifarvet vimpelranke. Den hænger i pil'finger-højde nu og skal måske flyttes, men lige nu hvor vi (åbenbart) er gået fra tremmeseng til familieseng (igen) gør det ikke så meget. Lige straks tror jeg Oliver er helt på lakridserne, det har været en sej omgang, og så er det slut med familieseng.. det fungerer for nogle, men for os er det = dårlig søvn.

Weekenden slutter med en lille optur, har fået en spændende mail i dag som jeg glæder mig til, at følge op på :)


fredag den 9. marts 2012

fredags-lopper

I den lokale genbrugs er der 50% og jeg fandt en fed fed halvlang skindnederdel, en rævehale, broderiramme og garn.

Nederdelen er str. 38 og desværre et nummer for stor til mig.. jeg ved ikke om jeg nænner at klippe den op. Det er sådan, at jeg har en aftale med mine sol-resistente skinneben om, at vi skal i nederdel denne sommer og jagten på den rigtige nederdel er altså gået ind.
Og rævehalen.. den har jeg ingen ideer til, men broderirammen glæder jeg mig til, at prøve.


torsdag den 8. marts 2012

Hæklede hagesmække

Det er ikke meget jeg får lavet med en feberramt dreng hjemme hele ugen, trods næsten 40 i feber er han ikke en dreng der bare ligger på sofaen. Een hel uge nåede han, at være rask.. nu tror jeg vi begge er trætte af sygdom og af, at være hjemme og inde! Dejligt, at sneen er smeltet igen og solen titter ind (og lige afslører, at jeg har lavet striber på flere af vinduerne..)

Glæder mig til, at komme UD i det der dejlige forårsvejr de har lovet i weekenden :)


søndag den 4. marts 2012

Søndag..

Nu har jeg kigget på den lille vest længe nok.. jeg har set så mange fine på nettet i denne model. Det er opskriften fra familie journalen, som mange af jer sikkert har prøvet. Det blev en størrelse lillebitte, 18 cm målt fra armhule til armhule og 19 cm i længden.. er det mon 0-3 mdr. eller er vi helt nede i bamsetøj? Vores babytøj er pakket væk, så jeg har ikke noget, at sammenligne med.

Det sker ikke sjældent, at jeg køber garn uden at vide præcist, hvad det skal bruges til.. jeg kunne ikke stå for det helt påskegule merinould og nu skal jeg lige hitte ud af, hvad jeg skal bruge det andet nøgle til.


I dag var det farmands tur til, at sove længe.. det var han nok glad for, for han har det lidt hårdt i dag - selvforskyldt naturligvis. Så formiddagen er gået med blandt andet, at lege og bage dem her.. 


..sammen med ham herunder. Som gerne poserer med lukkede øjne, men ikke ville lukke dem da han skulle sove til middag i barnevognen - det måtte vi opgive og tage en lur sammen i vores seng (for som han med sørgeligt udtryk forklarede da vi lå der sammen så blev "Oller jo ked-af-det...") og så faldt vi i søvn med armene om halsen på hinanden.. det er nemlig det søndage er til :)


Jeg leger lidt med skrifttypen, selvom jeg helst ikke vil af med den jeg startede med.. kan i mon se mine Å'er nu?

torsdag den 1. marts 2012

"Kom nu op paa toppen Oller..."

.. sagde en dreng i dagplejen til Oliver en dag, hvor han ikke var helt paa toppen :)

Ja nu er vi ved, at være ovenpaa igen - efter en lang uges sygdom, en masse aften-/natteroderi og en dreng der ikke ville sove selv og gjorde meget ud af, at fortælle, at han ikke var bange for noget! Men hvad end han var bange for, saa lader det til, at være glemt nu og tremmesengen er igen et trygt sted, at være.. naar lige man kan holde sin mor i haanden et stykke tid (at han saa kalder og kommer ind i smørhullet et sted ud på natten, det er vidst helt normalt her og helt ok)

Hele ugen har jeg sukket efter, at have fingrene i noget.. tror jeg er afhængig!? nu har jeg flere smaaprojekter igang, det har nok hobet sig op :)

En fin lille clutch med 2 rum.. tænk engang, jeg kan lave rum! Jeg er vild med det smaablomstrede stof.

Og en lilla hæklet haarbøjle på bestilling.

(Haaber i kan leve med mine aa'er i dette indlæg - skal finde en ny skrifttype for desværre kan alle ikke se mine aa'er.. vil se at faa det rettet i aften)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...