september 2011Tungelunden: september 2011

torsdag den 29. september 2011

Lageroptælling

1 styks skrivebord og godt 300 skumbogstaver.. bare nogle ting jeg har på lager. Eller stort og småt brændbart, hvis man spørger en anden her i huset.

Bogstaverne finder jeg måske/måske ikke noget at bruge til. Skrivebordet købte jeg for længe siden til 175 kr og EN SKØNNE DAG (!) vil det blive sat i stand (og helst inden det går til af fugt ude i skuret). Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre ved det..? men har vidst god tid til at tænke over det for vi har ikke rigtig plads til det i vores lille rækkehus. Drømmer om et værelse (eller bare et hjørne) hvor jeg kan have alle mine sysler og gå til og fra som jeg lyster.

Nu vil jeg gå på weekend! I morgen går turen til København og jeg glæder mig til et par dage i allerskønneste venners selskab.
God weekend til alle jer :)


søndag den 25. september 2011

I skovens dybe stille ro

hvor sangerhære bo,
hvor sjælen lytted mangen gang
til fuglens glade sang,
der er idyllisk stille fred
i skovens ensomhed,
og hjertets længsler tie her,
hvor fred og hvile er.


Sikke et fantastisk skønt weekend-vejr! I går var vi på skovtur og nede og fodre ænder ved Pøt Mølle. Tror vinduerne skal pudses og græsset slås idag. Hvad laver i på sådan en solskinsdag?

Du har nok lagt mærke til, at bloggen helt har ændret udseende, fra mørke til helt lyse toner - det trængte jeg bare til! Der mangler stadig noget finpudsning - men jeg hører gerne hvad i mener om det nye look so far!

tirsdag den 20. september 2011

Kulørte klude og suppevejr

Det er for alvor blevet efterår og dermed suppetid... vi lægger ud med en kartoffelporre-suppe med croutoner, bacon og groft brød.
Når alt er skrællet og skåret ud tager det slet ikke lang tid, at lave sådan en grydefuld.

- Kludene og en enkelt garnnøgle sprang på mig i Netto !! Utroligt at man ikke kan gå i fred...søndag den 18. september 2011

Når det regner får man fregner..

Ja her har det regnet næsten hele dagen og vi har hygget os med bollebagning og legoklodser. Oliver vil hellere end gerne hjælpe til og slipper helst ikke grydeskeen igen. Vi fandt en rigtig god opskrift med masser af kerner. Små 40 boller blev det til.. og nu er fryseren fuld!

I fakta faldt jeg over en pakke broderigarn, så nu må jeg snart give det et forsøg. Og den hæklede cardigan er ved, at være færdig - jeg mangler bare et ærme og fire knapper i forskellige farver (tror jeg). Måske en lille applikation på ryggen..?? Den er vidst et nummer for stor til Oliver.. men jeg må se hvor galt det er når den er færdig til prøvning.
lørdag den 17. september 2011

Skøn og lun strik

Se lige hvor gode de er til at strikke i min lokale gen-brugs!
Jeg købte det engang sidste år og glemte så alt om det igen. Nu er det fundet frem og jeg har jo stadig ikke noget, at bruge lillebitte pigestrik til - men det er ikke til at stå for og kostede næsten ingenting (og ja hvem ved...)

Lufferne bliver ikke gemt væk igen, de skal nok komme i brug denne vinter.tirsdag den 13. september 2011

HEJ VINTER!

..kom bare an! Der nemlig en dejlig varm jakke på vej til mig : )mandag den 12. september 2011

Søndagshygge

Inspireret af denne blogger har jeg plyndret min mors hæk for røn.

Synes det er sådan en fin og hyggelig ide - helt perfekt med udendørs sysler når vejret viser sig fra sin gode side. Et sæt gamle stylter blev fundet frem, der blev slået nogle vejrmøller og spist marengskage med flødeskum og friske hindbær... dejlig afslutning på weekenden.
lørdag den 10. september 2011

Hæklerier

Hækler på en cardigan til Oliver. Jeg har egentlig fortrudt farvevalget en lille smule og overvejer hvordan jeg kan peppe den lidt op - nogle ideer??


Mellem garnnøglerne fandt jeg en stor bedstemorfirkant som jeg har hæklet for længe længe siden. Billedet gengiver ikke farverne ret godt her, men kernen er en fin lys mint og yderst en blågrøn/petrol-agtig farve. 

Har hæklet et par runder mere på den så den nu passer til en 40x40 pude - jeg har en stor hvid knap som kunne passe fint i midten, så nu mangler jeg bare stof til bagbeklædning.torsdag den 8. september 2011

feed your mind

De sidste par dage har jeg været på et kursus i overenskomstregler og en masse masse andet jeg ikke skal kede jer med. Og hold op jeg er træt.. jeg er MÆT !! hovedet er fyldt og det samme er maven, for forplejningen var virkelig i top. Ud over det flotte morgen-, formiddags-, frokost- og kaffebord samt den overdådige middag til de overnattende, fik vi også en del snacks i løbet af dagen. 

Hver morgen startede med en 'Jamie's fruity flapjack' - en müslibar af en art - lige til at kickstarte dagen på. Jeg fandt opskriften på et postkort i receptionen og den vil forsøge mig med snart, måske med en anelse mindre farin.. Jeg synes det er ret hårdt, at sidde stille 10 timer i streg og selvom kurset ikke er specielt kedeligt så kan øjenlågene alligevel godt blive lidt tunge. 

Men...så længe man spiser, falder man jo ikke i søvn. Måske det er hele ideen med de mange måltider??
Og se lige hvad jeg fandt i receptionens mini-shop. Den sødeste og blødeste hunde-maske.. den kunne jeg simpelthen ikke stå for ! Det er selvfølgelig til Oliver, men han havde altså ikke lyst til at stå model til sådan noget gøjl lige i dag.


søndag den 4. september 2011

Blomster & kys


Tadaaa - mine allerførste stofblomster !! 

Trængte til et lille sideprojekt til den cardigan jeg hækler på til Oliver. Det var lidt svært, at få dem heeelt pæne og runde - men øvelse gør mester. Faktisk kunne jeg godt gå hen og blive bidt af en gal stofblomst, så jeg må hellere ud og investere i nogle brochenåle og spænder de kan sidde på.
Og..(tadaaa) mine allerførste kakao-kys! Her mangler jeg noget teknik og ikke mindst en ordentlig sprøjtepose, én med en meget meget større pose så der ikke kommer kys ud både forneden og foroven! 

torsdag den 1. september 2011

Populære elefanter

Babysengesættet med elefanter er populært i blogland - ihvertfald er jeg stødt på det mange steder nu. Jeg kan huske det fra min barndom og sørme om ikke min mor stadig havde det i en skuffe på loftet!

Det er så fint og jeg ærger mig lidt over, at jeg ikke huskede det da vi brugte babydyner.. men nu ligger det her hos mig og så må vi se om der en dag er en lillebror.. eller måske en lillesøster der kan bruge det.
Sammen med elefants-sættet var også et fint sæt med små røde hjerter som min mor har syet til mig da jeg var baby og et helt hvidt sæt med blonde som i dag er over 50 år gammelt.


Og se lige denne fine lillepige-kjole i tyk mørkeblå velour, med blondekrave og sølvtråde. Den fik jeg også med hjem. Jeg fik den af min mors farbror da jeg var omkring 2 år gammel og hun har heldigvis ikke nænnet, at smide den ud.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...